Η Άσπα Αρώνη, σύζυγος του Γιώργου Κότσαλη, όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Η ανακοίνωση της:
Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και υποψήφιο δήμαρχο τον Θάνο Ματόπουλο
Για να μην ξεπουληθούν οι παραλίες, για να μη χαθεί αυτή η ομορφιά, για να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του δήμου μας, για να προστατευθεί το φυσικό περιβάλλον.
Για έναν δήμο χωρίς διακρίσεις στις υπηρεσίες, στα πεζοδρόμια, Με τη ΡΙΚΙΠ για τη συνέπεια και τους αγώνες της, μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο,δυναμικά παρούσα στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα των δημοτών.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.