Η Δημοτική παράταξη ΣΥΜ.Π.ΑΝ και η υποψήφια Δήμαρχος Χαριτίνη Φωτοπούλου θέλουν να ξεκαθαρίσουν στην κοινωνία της Λήμνου ότι η όποια δήλωση στήριξης ή μη της ανεξάρτητης και υπερκομματικής μας συλλογικότητας από «γραφεία τύπου» κομματικών μηχανισμών ΔΕΝ μας αφορούν. Αποδεικνύεται μάλιστα η στενοκεφαλιά, η αχρείαστη κομματική υπεροψία, η περιχαράκωση των μικρόψυχων τοπικών εκπροσώπων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Εμείς είμαστε υπερήφανοι, που στη συλλογική μας προσπάθεια για το καλό της Λήμνου, δεν ζητάμε από τους συμπολίτες μας κομματικές ταυτότητες. Αν η δήλωση του ενιαίου (?) γραφείου τύπου της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜΤΟ αποκλείει την στήριξη της τοπικής ΝΔ, στην υπερκομματική μας παράταξη, τότε είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι.
Στις 25 Μαρτίου, η Ζωή διέψευσε παρόμοιες ανακοινώσεις, περί αποκλεισμών και απομόνωσης. Ένα μήνα μετά, ζητώ από τους συνυποψήφιους μου να δηλώσουν ανοικτά και θαρρετά ποιοι αισθάνονται αποδέκτες της περιχαράκωσης και της διαίρεσης των συμπολιτών μας. Είμαστε σίγουροι βέβαια, ότι ο λαός της Λήμνου ενωμένος και συσπειρωμένος γύρω από τη Νέα του Δημοτική Αρχή, θα παλέψει για τα κοινά και υπερκομματικά προβλήματα όλων των Πολιτών.
Οι λύσεις δεν είναι κομματικές αλλά συλλογικές. Ας αφήσουμε, μέρες που είναι, τα συναλλασσόμενα Γραφεία Τύπου στο θολό τοπίο της επιλογής τους.
Καλή Ανάσταση σε όλους!
Χαριτίνη Φωτοπούλου
Εκλεγμένη Υποψήφια Δήμαρχος Λήμνου
ΣΥΜ.Π.ΑΝ
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.