Ο συνδυασμός “η Λήμνος Μπροστά” του Βαγγελη Γιαρμαδουρου θέλοντας να έχει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους κατοίκους του  νησιού με τον  τίτλο, Υιοθέτηση προτάσεων των πολιτών: Απο δημοσίευση σε τοπικά ΜΜΕ (Σας ακούμε )
…άπαντα στις ερωτήσεις σας….
“1/ Λεωφόρος Δημοκρατίας: Είναι άμεσης προτεραιότητας η διαμόρφωση και η συντήρηση της περίφημης «λεωφόρου», αλλά κυρίως η επισκευή και επέκταση του υπάρχοντος πεζοδρομίου της, που εν τέλει έχει καταστήσει την λεωφόρο να έχει καλύτερη σχέση με την «τρομοκρατία» παρά με τη «Δημοκρατία», δεδομένων των τεράστιων προβλημάτων διέλευσης της.
2/ Ασφαλής πρόσβαση προς το νέο λιμάνι από περιοχή Νέας Μαδύτου ως την είσοδο του νέου λιμανιού:Κατασκευή και ουσιαστικά η συνέχιση του πεζοδρομίου προς τη μεριά της θάλασσας, από το ύψος των τελευταίων σπιτιών μέχρι το νέο λιμάνι. για ασφαλή διέλευση των πολιτών από και προς το λιμάνι.
3/ Καφενείο «ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ»:Από δωρεά ( τρήμα επί της % ) του αείμνηστου Ιπποκράτη Σαββούρα, στον Δήμο της Λήμνου. Πρέπει επειγόντως να συναφθεί μια συμφωνία με τους άλλους συνιδιοκτήτες. Σε περίπτωση διαφωνίας πρέπει να προχωρήσει δικαστικά η λύση της κοινωνίας, δεδομένου ότι το κτίσμα τελεί σε καθεστώς κατάρρευσης. Αυτό είναι τελείως ανεπίτρεπτο τόσο για την ιστορία της Μύρινας, όσο και για την «εγκατάλειψη περιουσίας» εκ μέρους του Δήμου.”

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here