ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εφετείο Μυτιλήνης: Ούτε μια μέρα λιγότερο σε Στεφανιδάκη και Τσανταρλιώτη…

Τσανταρλιώτης Στεφανιδακη

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα, χθες Τρίτη εκδικάστηκε στη Μυτιλήνη η υπόθεση με τους Λημνιούς που  «έδιωξαν»  το ΣΔΟΕ με το πλοίο της γραμμής το 2009.

Το limnosreport επικοινώνησε με την κα Φωτεινή Στεφανιδάκη και μας ενημέρωσε ότι, στην χθεσινή εκδίκαση της έφεσης, η ίδια αλλά και ο πρώην  Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Τσανταρλιώτης τελικά καταδικάστηκαν σε 8 μήνες φυλάκιση για υποκίνηση, όπως είχαν καταδικαστεί και πρωτόδικα.

Όπως είπε χαρακτηριστηκά η κα Στεφανιδάκη «Ούτε μια μέρα λιγότερο»…

Τέλος υπόλοιποι κατηγορούμενοι επαγγελματίες, Στρογγυλός Αντώνης, Ασβεστάς Σταύρος, Μαυρακης Μανώλης, Βαλδεράνος Διονύσιος, Χρυσάφης Αντώνης και Ελευθεράκης Βασίλης που είχαν τότε καταδικαστεί σε 6 μήνες φυλάκιση, παραγράφηκε το αδίκημα λόγο μιας νέας ευνοϊκής ρύθμισης.   

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.