
Χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Μόριας και όχι μόνο και δηλώνω για μια ακόμη φορά ότι είμαι μέρος – συμπαρίσταμαι στον αγνό αγώνα σας για τη διάσωση της Λέσβου μας.
Έστω και τώρα την ύστατη στιγμή, να αναλογισθούν τις ευθύνες τους, η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και αυτοί που υλοποίησαν και εξακολουθούν να υλοποιούν τα σχέδιά της, σχέδια που οδήγησαν στην καταστροφή της οικονομίας του τόπου μας και στη δημιουργία αισθήματος ανασφάλειας των πολιτών.
Ας μας εξηγήσουν ποιοι υπονόμευσαν το ψήφισμα της Συνέλευσης των Πολιτών της Μόριας και ποιοι εμπόδισαν τη σύσκεψη των φορέων με τους αρμόδιους Υπουργούς.
Όλοι μαζί στον αγώνα με σύνθημα: Όχι άλλα Hot Spot στη Λέσβο και άμεση αποσυμφόρηση του νησιού μας από τους μετανάστες.
Μυτιλήνη, 19 Σεπτεμβρίου 2016
Χαράλαμπος Αθανασίου
Βουλευτής Νομού Λέσβου
Ειδήσεις Σήμερα:
- Διασφάλιση των δικαιωμάτων τους διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα εστίασης που απέκρυπτε ΦΠΑ εκατομμυρίων ευρώ
- Ιταλία: Σεισμικός συναγερμός στη Σικελία – Δονήσεις έως 5,7 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι και εκκενώσεις σχολείων
- Ο Φώτης Μάγγος εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Λήμνο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




