
Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης επικοινώνησε σημερα, Σαββατο 23 Ιουλίου, με τη διοίκηση της εταιρείας Hellenic Seaways, σχετικά με το πρόβλημα που εχει προκύψει μετα τη μηχανική βλάβη στο επιβατηγό οχηματαγωγό ΕΓ-ΟΓ “νήσος Ρόδος” και για τους τρόπους αντιμετώπισής του, με στόχο τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία των επιβατών.
Στο Δήμαρχο η εταιρεία ανέφερε οτι θα προβεί στην επισκευή του μηχανικού προβλήματος στο λιμένα της Μυτιλήνη με στόχο να συνεχιστεί το δρομολόγιο.
Ο Δήμαρχος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την εταιρεία για την εξεύρεση λύσεων για την εξυπηρέτηση των επιβατών που προσπαθούν να μεταβούν στη Λήμνο.
Περισσότερες πληροφορίες εκτιμάται ότι θα δοθούν μεσα στο επόμενο τρίωρο αφού θα ελεγχθεί και εκτιμηθεί η βλάβη.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Διασφάλιση των δικαιωμάτων τους διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα εστίασης που απέκρυπτε ΦΠΑ εκατομμυρίων ευρώ
- Ιταλία: Σεισμικός συναγερμός στη Σικελία – Δονήσεις έως 5,7 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι και εκκενώσεις σχολείων
- Ο Φώτης Μάγγος εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Λήμνο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




