ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Γλυκές μέρες» στο ΤΙΤΑΝΙΑ: Κρύα σούπα με μαριναρισμένες Φράουλες, μοσχάτο Λήμνου, Pavlova και παγωτό βανίλιας Μαδαγασκάρης.

Κρύα σούπα με μαριναρισμένες Φράουλες, μοσχάτο Λήμνου

Το concept είναι αφιέρωμα στις φράουλες !

Έφτασε η εποχή που οι φράουλες έχουν την τιμητική τους και το ξενοδοχείο TITANIA μας προσκαλεί να τις απολαύσουμε στις πιο γλυκές εκδοχές τους. Από 10 έως 30 Απριλίου, οι λαχταριστές, ζουμερές  φράουλες – το φρούτο που συμβολίζει το πάθος και τον πειρασμό, πρωτοστατούν σε ένα 20ήμερο αφιέρωμα (στη La Brasserie και το Olive Garden).

Daiquiri Cheese Cake

Το μενού περιλαμβάνει:
‘’Daiquiri Cheese Cake’’με μαύρο ρούμι σπιτική μαρμελάδα Φράουλας και Δυόσμο.
*
Σοκολατίνα ‘’Valrhona ‘’ με τριμμένη βάφλα και Φράουλες.
*
Τάρτα Φράουλας  με κρέμα αμυγδάλου και μπισκότο βουτύρου .
*
Σπασμένο  ‘’Mille feuille’’ σε ποτήρι με φύλλο μπακλαβά, Φράουλες, σπιτική κρέμα και ξηρούς καρπούς.
*
Κρύα σούπα με μαριναρισμένες Φράουλες, μοσχάτο Λήμνου, Pavlova και παγωτό βανίλιας Μαδαγασκάρης.

*Τιμή γλυκού 6€ και απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου

SpasmenoMille-feuille

 

tartafraoulas

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.