
Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο άντρας ηρέμησε και παρέδωσε το πριόνι
Συναγερμός σήμανε το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το υπουργείο Εργασίας όταν εμφανίστηκε ένας 50χρονος άνδρας και κρατώντας πριόνι απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος ζητά να καταβληθεί το επίδομά του.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Ταμείο Προσωπικού Δημοσίων Υπαλλήλων στη Σταδίου, απαιτώντας να συναντηθεί με τον διοικητή του ΙΚΑ.
Ο 50χρονος, έπειτα από ώριμη σκέψη, παρέδωσε το πριόνι και τα πνεύματα ηρέμησαν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο άντρας κατάγεται από τα Τρίκαλα.


protothema
Ειδήσεις Σήμερα:
- Πανεπιστήμιο Αιγαίο: 26 επιστήμονες στη λίστα του Στάνφορντ με το 2% των κορυφαίων παγκοσμίως. Δύο από το τμήμα της Λήμνου.
- Μπορεί μία εξέταση αίματος να διαγνώσει έγκαιρα διάφορες μορφές καρκίνου – Τι αναφέρουν ειδικοί του ΕΚΠΑ
- Οι όμορφες συνήθειες επιστρέφουν: Τα Κυριακάτικα μεσημέρια στο Cavo del mare γίνονται το πιο ζεστό hot σημείο της Λήμνου!
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




