
Την Κυριακή που μας πέρασε στην αίθουσα του Συλλόγου Λημνιών της Αδελαΐδας στην περιοχή West Croydon, οι ομογενείς πραγματοποίησαν την δική τους Ελληνική Χριστουγεννιάτικη γιορτή.



Στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή, η αίθουσα κατακλίστηκε από χαρούμενα πρόσωπα, όπου δεν έλειψε η διασκέδαση,τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από την χορωδία, το πλουσιοπάροχο φαγητό και φυσικά ο Άγιος Βασίλης που τους επισκέφτηκε και μοίρασε δώρα στα παιδιά.








Και του χρόνου!!!
Χρόνια Πολλά!
Φωτογραφίες από το facebook του Συλλόγου Lemnos Adelaide
Ειδήσεις Σήμερα:
- Πανεπιστήμιο Αιγαίο: 26 επιστήμονες στη λίστα του Στάνφορντ με το 2% των κορυφαίων παγκοσμίως. Δύο από το τμήμα της Λήμνου.
- Μπορεί μία εξέταση αίματος να διαγνώσει έγκαιρα διάφορες μορφές καρκίνου – Τι αναφέρουν ειδικοί του ΕΚΠΑ
- Οι όμορφες συνήθειες επιστρέφουν: Τα Κυριακάτικα μεσημέρια στο Cavo del mare γίνονται το πιο ζεστό hot σημείο της Λήμνου!
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



