Πριν από λίγη ώρα και μετά από αρκετές ημέρες αναμονής και αγωνίας για τους κατόχους Ι.Χ. αυτοκινήτων, επιτέλους δημοσιοποιήθηκαν στο Taxisnet τα ποσά που θα πρέπει να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες.
Στις νέες τιμές συμπεριλαμβάνονται και οι νέες ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν πρόσφατα και οι τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση αυτές, όπως διαβεβαιώνει το υπουργείο οικονομικών.
Χρειάζεται να μπείτε στην σελίδα www.gsis.gr και να εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο και στη συνέχεια μπορείτε να το εξοφλήσετε σε οποιαδήποτε τράπεζα ή κατάστημα ΕΛΤΑ.
Σημειώστε ότι θα πρέπει να το εξοφλήσετε μέχρι 31/12 αλλιώς διπλασιάζεται το ποσό.
LimnosReport
μ.α
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



