
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου από τις 7:00 π.μ έως και 19:00 μ.μ πραγματοποιούνται οι εκλογές ανάδειξης Προέδρου της Ν.Δ.
Στην Λήμνο θα στηθούν δυο εκλογικά κέντρα, ένα στο κινηματοθέατρο Μαρούλα στην Μύρινα και το άλλο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μούδρου, για να μπορέσουν να ψηφίσουν τα μέλη του κόμματος ανάμεσα στους τέσσαρις υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ.
Η κα Ελεονώρα Γεώργα πολιτευτής της Νέας δημοκρατίας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook:
“Εκείνο που πρέπει να έχουμε ως κύριο γνώμονα όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά είναι ο πολίτης,ο δημότης,ο άνθρωπος.Δεν πρέπει να εξαντλούμαστε στο να μιλάμε αλλά να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο να ακούμε και να αφουγκραζόμαστε.Θεωρώ μάλιστα αυτονόητο να σεβόμαστε κάθε άποψη γιατί ο σεβασμός στην άποψη του καθένα είναι η ελάχιστη προυπόθεση για την άσκηση ουσιαστικής πολιτικής με νόημα και αισθητική.
Στην κατεύθυνση αυτή θέλω να πω σε κάθε Νεοδημοκράτη την Κυριακή να εκφράσει τη βούλησή του στην κάλπη επιλέγοντας πρόεδρο με τα δικά του προσωπικά κριτήρια ,ελεύθερος από προτιμήσεις και παροτρύνσεις τρίτων .Η επιστροφή στην παράταξη όσων για κάποιους λόγους απομακρύνθηκαν θα γίνει μόνο εφόσον εγκαταλειφθούν παλαιές πρακτικές και δοθεί έδαφος να δουλέψουν οι πλέον δημιουργικές δυνάμεις.Η απογοήτευση πρέπει να παραμεριστεί και η συμμετοχή στη διαδικασία να είναι μαζική ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα.”
Ειδήσεις Σήμερα:
- Νέα λογοτεχνική διάκριση για τον Λημνιό ποιητή Κωνσταντίνο Μπακλατζή – Τρίτο βραβείο στον 26ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό
- Από τη Λήμνο στην κορυφή της Αυστραλίας – Η ιστορική κατάκτηση της Ελλάς Μελβούρνης με πρώτο πρόεδρο έναν Λημνιό!
- Ανεκτέλεστα δρομολόγια του AQUA BLUE εώς και 15 Οκτωβρίου.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



