ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακαλούνται 1.704 αυτοκίνητα Hyundai στην Ελλάδα

12
Σε ανάκληση 1.704 αυτοκινήτων Hyundai μοντέλο i30 προχωρά η Hyundai Hellas Π.& Ρ. Δάβαρη σε συνεργασία με τη γενική γραμματεία Βιομηχανίας λόγω πιθανού προβλήματος στην υποβοήθηση του τιμονιού.

Πρόκειται για οχήματα από το εργοστάσιο κατασκευής της Τσεχίας με ημερομηνία παραγωγής από την 1η Νοεμβρίου 2009 έως και τις 30 Απριλίου 2010 και αριθμούς πλαισίου από TMADB51CAAJ081065 έως TMADC81SABJ035611.

Τα οχήματα αυτά ενδέχεται να παρουσιάσουν μειωμένη υποβοήθηση του ηλεκτρικού τιμονιού, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το λαμπάκι EPS MIL (‘ON’). Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο επισκευαστών HYUNDAI σε όλη την Ελλάδα, για προληπτικό έλεγχο ή αντικατάσταση του ηλεκτρικού τιμονιού εάν χρειάζεται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο τηλέφωνο 210 5507220.

www.dikaiologitika.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.