ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ρωσία… ξυρίζει τα γένια των Τζιχαντιστών – Ξυρίζονται, ντύνονται γυναίκες και φεύγουν για την Τουρκία

ΤζιχαντιστέςΤρομοκρατημένοι τζιχαντιστές ξυρίζονται, αφήνοντας τις τρίχες από τις μακριές γενειάδες στοίβες στα πεδία των μαχών, ντύνονται γυναίκες και φεύγουν από την Συρία, μετά την δραστική εμπλοκή των Ρώσων στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με μαρτυρίας σε ρεπορτάζ της Daily Mail, oι ισλαμιστές, ξεχνούν τους νόμους που το απαγορεύουν, ξυρίζονται και φεύγουν ντυμένοι γυναίκες από την Συρία.

Μάλιστα φωτογραφικό υλικό, που πάρθηκε έξω από το Aleppo της Συρίας την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνει μεγάλες ποσότητες από τρίχες και ξυράφια να βρίσκονται διάσπαρτα στην ύπαιθρο.

Οι τζιχαντιστές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ξυρίζονται για να περάσουν ως πρόσφυγες τα σύνορα με την Τουρκία.

www.protothema.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.