
Με τον φόβο και τον τρόμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου ξυπνάνε κάθε μέρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία φημολογείται ότι είναι η ίδια που έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση των πόθεν έσχες στην επιφάνεια μέσω της στενής της συνεργάτιδας που έκανε και τις προχθεσινές αποκαλύψεις Δέσποινας Χαραλαμπίδου.
Η πρώην πρόεδρος της βουλής φοβούνται ότι έχει βγάλει φωτοτυπίες από πολλά έγγραφα της επιτροπής πόθεν έσχες και έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ξεσκεπάσει περιπτώσεις συγκάλυψης. Εκτός όμως από έγγραφα υπάρχει έντονη φημολογία ότι έχει πάρει περισσότερες από 32 δικογραφίες που εκκρεμούν σε φωτοτυπίες.
Αυτό επιβεβαιώνεται και από δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρει: «Κυκλοφορεί ως κοινοβουλευτικός μύθος. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την παρέα της Αριστερής Πλατφόρμας πριν εγκαταλείψουν τα προεδρικά αξιώματα έκαναν φύλλο και φτερό -δηλαδή φωτοτύπησαν- τα πάντα. Μεταξύ άλλων λέγεται και 32 δικογραφίες. Μένει να αποδειχθεί στο μέλλον αν κάτι τέτοιο αληθεύει. Όπως και αν πράγματι η Ζωή άφησε πίσω της ανυπόγραφες τις συμβάσεις των ορκωτών λογιστών που διενεργούν τους ελέγχους στα πόθεν έσχες βουλευτών».
Το σύγουρο είναι ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα στοιχειώνει για πολύ καιρό την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους πρώην συντρόφους της.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



