ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάποιοι αντιστέκονται στις απολύσεις – Έγδυσαν τον πρόεδρο της εταιρείας και τον έκαναν ρόμπα

ΓΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙΟι Γάλλοι αντιστέκονται στις απολύσεις στον εθνικό τους αερομεταφορέα και δεν διστάζουν να γδύσουν Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο.

Απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν σήμερα (05.10.2015) στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ Ντε Γκολ του Παρισιού όταν εξαγριωμένο πλήθος εργαζομένων επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο, αρμόδιο για θέμα προσωπικού, της Air France μετά την επιβεβαίωση για τα σχέδια του γαλλικού αερομεταφορέα να προχωρήσει σε 3.000 απολύσεις τα επόμενα δυο χρόνια.

Οι νέες περικοπές εργασίας στην Air France θα γίνουν γιατί, όπως ανακοινώθηκε, η εταιρία δεν τα βρήκε στις διαπραγματεύσεις που είχε με τους πιλότους. Το κλίμα ήταν φορτισμένο από το πρωί. Τέσσερα συνδικάτα είχαν εξαγγείλει απεργιακή κινητοποίηση, ενώ πολλές εκατοντάδες εργαζομένων διέκοψαν τη συνεδρίαση κατά την οποία η διοίκηση ανακοίνωνε τα σχέδιά της στους κοινωνικούς εταίρους, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

CQjtsvnW8AAtXMo

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.