
Το σχηματισμό κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ «από αύριο» προανήγγειλε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στη δήλωσή του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.
«Ο λαός αποφάσισε ότι από εδώ και πέρα δεν παρέχεται ασυλία και προχωράμε στην επόμενη μέρα με νηφαλιότητα, στη νέα διακυβέρνηση που έχει στόχο την έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση, τη λιτότητα και την ανεργία», δήλωσε ο κ. Καμμένος.
Και συνέχισε: «Παρά τον ανελέητο πόλεμο, οι πολίτες μας όρισαν σαν εγγυητές για την πρόοδο του τόπου. Θα τηρήσουμε την εντολή τους. Με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα προχωρήσουμε σε κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια».
Ειδήσεις Σήμερα:
- Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: χρηματοδότηση 1,2 εκατ. ευρώ για τη Λεωφόρο Δημοκρατίας – Παραδόθηκε η μελέτη του Δήμου Λήμνου και τα ερωτήματα για την περίοδο Μαρινάκη
- Μουσικό ταξίδι στη Λήμνο «Από τον Ρίτσο στον Χικμέτ, μια θάλασσα δρόμος» με τον Στάθη Ουλκέρογλου
- Axios: Ο αμερικανικός στρατός ολοκληρώνει τις προετοιμασίες για πιθανή επανέναρξη ευρείας κλίμακας επιχειρήσεων στο Ιράν
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




