ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τροχαίο με στρατιωτικό τζιπ και ΚΤΕΛ – Επτά στο νοσοκομείο (βίντεο – φωτο)

11

Τροχαίο ατύχημα  σημειώθηκε  πάνω στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού, στην Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr ένα λεωφορείο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα στρατιωτικό όχημα, τζιπ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εφτά άτομα όλοι Στρατιωτικοί και αυτή τη στιγμή οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας.

troxaioleoforeiotzip-7-750x461

Το Στρατιωτικό όχημα κατευθυνόταν από Καρδίτσα προς Τρίκαλα και σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου  το Στρατιωτικό όχημα  μετά από ελιγμούς, πιθανόν από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, έπεσε πάνω στο λεωφορείο.22

Λόγω της στενότητας της εισόδου της γέφυρας, ο οδηγός του λεωφορείου δε πρόλαβε καν να αντιδράσει. Και οι εφτά στρατιωτικοί επιβαίνοντες του τζιπ τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ένας αξιωματικός μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και είναι σοβαρά …Ενώ δεν υπάρχουν άλλοι σοβαρά τραυματίες !

http://www.trikalaola.gr/wp-content/uploads/2015/09/troxaioleoforeiotzip-5.jpg

Η Ανακοίνωση του ΓΕΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 09 Σεπτεμβρίου 2015, περί τις 06:45, στρατιωτικό όχημα το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο μεταφοράς στελεχών της ΣΜΥ, από την Καρδίτσα στην έδρα της Σχολής στα Τρίκαλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο επί της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Τρικάλων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 στελεχών της ΣΜΥ.

Οι τραυματίες διεκομίσθησαν στα Νοσοκομεία Λάρισας και Τρικάλων.

http://www.trikalaola.gr/wp-content/uploads/2015/09/troxaioleoforeiotzip-1.jpg

http://www.trikalaola.gr/wp-content/uploads/2015/09/troxaioleoforeiotzip-2.jpg

http://www.trikalaola.gr/wp-content/uploads/2015/09/troxaioleoforeiotzip-8.jpg

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.