
Οι Τομεάρχες Δημόσιας Τάξης – Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Δημήτρης Κυριαζίδης Βουλευτής Δράμας και Χαράλαμπος Αθανασίου Βουλευτής Λέσβου, συνεχίζοντας την περιοδεία τους πραγματοποίησαν χθες (8/9) επισκέψεις στις Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές και Λιμενικές αρχές όπου και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση με τους Διοικητές αυτών, αναπτύσσοντας ταυτοχρόνως με ευθύτητα και καθαρότητα το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την κοινή προσπάθεια που θα πρέπει να καταβληθεί, έτσι, ώστε να αντιμετωπισθούν προβλήματα και ζητήματα που προέκυψαν από αστοχίες και λάθη της απελθούσας Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
ΠΗΓΗ: dramania.gr, .tsagounews
Ειδήσεις Σήμερα:
- Αλιείς: Αναστέλλουν προσωρινά τις κινητοποιήσεις τους – Προειδοποιούν για δυναμικότερες αντιδράσεις αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις
- Τροποποίηση δρομολογίων: Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων Aqua Blue & Blue Star Myconos.Κυριακή 11 Οκτωβρίου
- Λήμνος: Ακυρώθηκε μετά από ένσταση το διοικητικό πρόστιμο των 7.546 ευρώ στον Βασίλη Αρχοντίδη για την πυρκαγιά στο Θάνος
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




