ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΕNA Channel και πάλι στην Λήμνο. Τι έγινε τους λείψαμε κιόλας???

ΣΑΚΗΣ - ΔΙΟΓΕΝΗΣ

Φαίνεται πλέον ότι η φράση που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες στην Λήμνο ότι «Κανείς κλαίει δυο φόρες και όταν έρχεται αλλά και όταν φεύγει», βρίσκει απόλυτη έκφραση στο πρόσωπο του γνωστού Δημοσιογράφου Σάκη Κολυβά και κεντρικού παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού μεγάλης τηλεθέασης στην Μακεδονία «ENA Channel», αλλά και του παραγωγού – παρουσιαστή ταξιδιωτικών εκπομπών Διογένη Χαραλαμπίδη στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

 

Αλλιώς, πως θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς την σχεδόν άμεση επαναφορά του συνεργείου και μάλιστα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού στην Λήμνο για νέες παραγωγές!!!

Οι συγκεκριμένοι, έχουν κερδίσει τις καρδιές των κατοίκων της Λήμνου τόσο με τις υψηλού επιπέδου παραγωγές όσο και με την αστείρευτη διάθεση για χιούμορ και πλάκα που τους διακατέχει !!!

2

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.