ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρόκκος: Γιατι δεν παντρεύεται;

 

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα ζουν σαν παντρεμένοι, όμως ο γάμος δεν είναι στα σχέδια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους ο λόγος που δεν αποφασίζουν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ότι πιστεύουν περισσότερο σε μια ουσιαστική σχέση παρά σε έναν θεσμό που σίγουρα δεν εξασφαλίζει την ευτυχία σε ένα ζευγάρι.

 

Ειδικότερα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχοντας διαπιστώσει και εμπράκτως καθώς έχει ήδη στο ενεργητικό του τρεις από τους οποίους έχει απόκτησει τέσσερα υπέροχα παιδιά, πως ένας γάμος δεν θα άλλαζε τίποτα στη ζωή του με τη Λελέ, όπως χαϊδευτικά αποκαλεί την αγαπημένη του, απολαμβάνει την καθημερινότητα του στο πλευρό της χωρίς δεσμεύσεις.

 

Αυτή η στάση ζωής βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και εκείνη, η οποία, για όσους τη γνωρίζουν, δεν επένδυσε ποτέ σε έναν γάμο θεωρώντας πως μια ουσιαστική σχέση με πολύ πάθος και έρωτα έχει μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο στη ζωή της.

Πηγή: Real

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.