ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ: Από το ποντιακό γλέντι του ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ στον Κοντιά

1

Στις 21 Ιουλίου 2015 στον πανέμορφο Κοντιά, το Τμήμα Ποντιακών χορών του ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ πραγματοποίησε το καθιερωμένο καλοκαιρινό του γλέντι στους ρυθμούς της ποντιακής λύρας .

Οι μουσικοί Γιάννης και Μιχάλης Τσανασίδης, Ηλίας Στεφανίδης και Βασίλης Σικαλίδης ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με τα παραδοσιακά ποντιακά μουσικά όργανα, που κράτησαν το κέφι ψηλά για πολλές ώρες.

Ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά και συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός στους ομογενείς φίλους που το παρακολούθησαν, καθώς και σε ξένους τουρίστες.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.