
Αγορές μόνο με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες θα γίνονται σε συγκεκριμένα νησιά για ποσά άνω των 70 ευρώ όπως προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα μέτρα που πρέπει να ψηφιστούν από τη Βουλή μέχρι την Τετάρτη.
Αναλυτικά η ρύθμιση
Κατ΄ εξαίρεση των διατάξεων των παραγράφων 2 και 3 του παρόντος άρθρου, στις περιοχές της παρ.4 του άρθρου 21 του ν.2859/2000, με πληθυσμό άνω των τεσσάρων χιλιάδων εκατό (4.100) μόνιμων κατοίκων, με βάση την τελευταία εθνική απογραφή, το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά ορίζεται σε εβδομήντα (70) ευρώ ανά συναλλαγή, εκτός από τις συναλλαγές που γίνονται με δημόσιο φορέα.
Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 τα νησιά με πάνω από 4.100 κατοίκους είναι τα εξής:
– Κρήτη
– Εύβοια
– Ρόδος
– Κέρκυρα
– Λέσβος
– Χίος
– Κως
– Ζάκυνθος
– Σαλαμίνα
– Κεφαλονιά
– Σάμος
– Λευκάδα
– Σύρος
– Νάξος
– Θήρα
– Λήμνος
– Κάρπαθος
– Σκιάθος
– Σκόπελος
– Μήλος
– Κάλυμνος
– Θάσος
– Μύκονος
– Πάρος
– Αίγινα
– Άνδρος
– Τήνος
– Ικαρία
– Λέρος
http://www.newsbeast.gr/
Ειδήσεις Σήμερα:
- Νέα λογοτεχνική διάκριση για τον Λημνιό ποιητή Κωνσταντίνο Μπακλατζή – Τρίτο βραβείο στον 26ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό
- Από τη Λήμνο στην κορυφή της Αυστραλίας – Η ιστορική κατάκτηση της Ελλάς Μελβούρνης με πρώτο πρόεδρο έναν Λημνιό!
- Ανεκτέλεστα δρομολόγια του AQUA BLUE εώς και 15 Οκτωβρίου.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




