
Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και οπαδοί της ρήξης με την ΕΕ και την Ευρωζώνη δεν μπορούν να κρύψουν τη γκρίνια και τη δυσαρέσκειά τους για τη συμφωνία που έκανεο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής.
Κάποιος ή κάποιοι από αυτούς μάλιστα έσπευσαν να κάνουν την κηδεία του κόμματος που υποστηρίζουν στο Σύνταγμα. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε χρήστης στο twitter. Στην εικόνα φαίνεται πως κάποιος -προφανώς ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ- έγραψε στα μάρμαρα της πλατείας Συντάγματος «+ ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΤΗΡΙΖΑ!…»

Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




