ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Πύλο ψήφισε ο Σαμαράς -Παραλίγο να ξεχάσει την ταυτότητά του πάλι

111

Xωρίς την ταυτότητά του παραλίγο να φύγει, πάλι, ο Αντώνης Σαμαράς, από το εκλογικό τμήμα στο οποίο προσήλθε για να ψηφίσει.

Ο πρώην πρωθυπουργός ψήφισε στην Πύλο, λίγο μετά από τις 9 το πρωί. Αφου έριξε το φάκελο στην κάλπη, έκανε τα πρώτα του βήματα φεύγοντας, αλλά τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής του θύμισαν ότι δεν είχε πάρει μαζί του την ταυτότητά του. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στις βουλευτικές εκλογές, στις 25 Ιανουαρίου.

Βγαίνοντας, ο κ. Σαμαράς έκανε μία λακωνική δήλωση. «Σήμερα οι Ελληνες αποφασίζουμε για τη μοίρα της χώρας μας. Ψηφίζουμε ”Ναι” στην Ελλάδα και ”Ναι” στην Ευρώπη».

Πηγή:  iefimerida.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.