ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ισχύ από σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Την έναρξη της ισχύος της νομοθετικής ρύθμισης που προβλέπει την πληρωμή για όσους μήνες απομένουν, για τα τέλη κυκλοφορίας 2015 χωρίς πρόστιμο σε περίπτωση άρσης ακινησίας σηματοδοτεί η εγκύκλιος της ΓΓΔΕ που εκδόθηκε και αποστέλλεται στις εφορίες της χώρας

Ειδικότερα με τροπολογία που είχε καταθέσει το ΥΠΟΙΚ στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΒΖ, δίνεται την δυνατότητα σε περίπτωση άρσης ακινησίας εντός του έτους 2015, τα τέλη κυκλοφορίας του έτους αυτού καταβάλλονται πριν την άρση της ακινησίας, αναλογικά για τους υπόλοιπους μήνες μέχρι το τέλος του έτους (31-12-2015), συμπεριλαμβανομένου του μήνα της άρσης της ακινησίας, για άμεση εφαρμογή από την ημερομηνία δημοσίευσης του ΦΕΚ 14-5-2015.

Από την δημοσίευση του ΦΕΚ όμως δεν είχαν ενημερωθεί οι ΔΟΥ με την προβλεπόμενη εγκύκλιο με αποτέλεσμα το μέτρο να ισχύει από σήμερα.

www.dikaiologitika.gr

 

 


Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.