
Ο Σύλλογος Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης σας καλεί ανήμερα της γιορτής της Μητέρας, την Κυριακή 10 Μαΐου στο Μετόχι, για μια ανοιξιάτικη εκδρομή-πεζοπορία στα χωράφια της «Μητρόπολης».
Στις 6 το απόγευμα
θα συγκεντρωθούμε στο Υποστατικό του Αγροκτήματος και θα ξεκινήσουμε τον περίπατό μας, περνώντας από το «Μητροπολινό» χείμαρρο και το δρόμο με τις σκαμνιές. Θα συνεχίσουμε την πεζοπορία μας και θα απολαύσουμε τη Λημνιά ύπαιθρο, εξερευνώντας την περιοχή και φτάνοντας μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας. Θα φροντίσουμε το εκκλησάκι και θα προσφέρουμε λιτό κέρασμα. Αν κάποιος κουραστεί θα υπάρχει δυνατότητα να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης με αυτοκίνητο.
Ο καθένας μας ας προνοήσει για ένα μπουκάλι νερό, για δική του χρήση, κατάλληλη ενδυμασία και καπέλο.
Η επιστροφή στο Υποστατικό θα γίνει από τον ίδιο δρόμο.
Σας περιμένουμε στην πρώτη εκδρομή-πεζοπορία της Παλιάς Μητρόπολης.
Ελάτε να δώσουμε και να πάρουμε ζωή απ’ το χώρο, που προσέφερε εργασία, παιδεία και πολιτισμό, για αιώνες στο νησί μας.
Για πληροφορίες και συνεννόηση απευθυνθείτε στον κο Χρίστο Κακαρνιά, στο τηλέφωνο: 6973811096.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




