
Στους ομογενείς της Γερμανίας τραγούδησαν την περασμένη Πέμπτη ο Στέλιος Ρόκκος και η Δέσποινα Βανδή. Μετά το live των δύο τραγουδιστών υπήρξαν κάποια παράπονα από όσους βρέθηκαν εκεί για να τους ακούσουν.
Οι ομογενείς υποστήριξαν ότι δεν κατάφεραν να συναντήσουν τους αγαπημένους τους τραγουδιστές μετά το τέλος της εμφάνισής τους και δεν είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί τους ή να ζητήσουν αυτόγραφα.
Δες όλα όσα έγιναν στο βίντεο της εκπομπής Μία!
ΠΗΓΗ: madata.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Διασφάλιση των δικαιωμάτων τους διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα εστίασης που απέκρυπτε ΦΠΑ εκατομμυρίων ευρώ
- Ιταλία: Σεισμικός συναγερμός στη Σικελία – Δονήσεις έως 5,7 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι και εκκενώσεις σχολείων
- Ο Φώτης Μάγγος εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Λήμνο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




