ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανάρπαστα τα κατασχεμένα αυτοκίνητα της Eurobank

ΤΖΙΠΑυτοκίνητα 4χ4 ακόμα και με μηδενικά χιλιόμετρα διαθέτει προς πώληση, για 2.000 ευρώ, η τράπεζα Eurobank, μέσω της ιστοσελίδας της, που ασχολείται με κατασχεμένα αυτοκίνητα…

Τις τελευταίες μέρες, ανάρπαστα έγιναν ένα 4χ4 αυτοκίνητο Jeep Cherokee του 2004 που κόστιζε μόλις 2.000 ευρώ και ένα Saab 9-5 για μόνο 2.500 ευρώ.

Το Cherokee αφορούσε την έκδοση με κινητήρα 3.7 λίτρων. Στην ιστοσελίδα της Eurobank απομένουν ένα Peugeot 206 cabrio στα 1.500 ευρώ και άλλα 6 αυτοκίνητα  4χ4, μάρκας CEO τα οποία είναι κατασκευασμένα στην Κίνα.

Ειδικά τα τελευταία είναι σχεδόν καινούργια χρονολογίας 2008 έως και 2010, ενώ είναι όλα με κινητήρα 2.4 λίτρων που προέρχεται από την Mitsubishi.

ΠΗΓΗ http://www.plektani.gr/

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.