
Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Στέργιος Σαλαμουσάς στον διαγωνισμό BLOW THE DJ παίρνοντας την νίκη σε ένα δύσκολο διαγωνισμό που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβρη.
Ο διαγωνισμό αφορούσε djs ηλεκτρονικής μουσικής και αποτελούνταν από 4 φάσεις (Δήλωση συμμετοχής – προημιτελικοί – ημιτελικοί – τελικός) και συμμετείχαν 52 djs από 9 πόλεις της Ελλάδας. Ο διαγωνισμός BLOW THE DJ οργανώθηκε από την ομάδα Oranje bus και διεξήχθη στο μαγαζί – σημείο αναφοράς για την house, techno σκηνή της Θεσσαλονίκης, το The Real Rockn’ Rolla.
Το limnosreport, σας ενημέρωνε συνεχώς για την πορεία του Στέργιου στον διαγωνισμό!

Παρακάτω ο Στέργιος απαντάει σε δικές μας σχετικές ερωτήσεις!
-Είσαι ο νικητής ενός Πανελλήνιου διαγωνισμού για djs, πώς νιώθεις γι’ αυτό?
Είναι σίγουρα μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση που νιώθω μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Αρχικά δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό είχα σκοπό να μετρήσω τις δυνάμεις μου και να δω σε τί επίπεδο βρίσκομαι σε σχέση με άλλα παιδιά που ασχολούνται με το αντικείμενο. Τελικά κατάφερα να βγω πρώτος. Αυτό με χαροποιεί και μου δίνει έναυσμα να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό που μου αρέσει, την μίξη ηλεκτρονικής μουσικής.
-Ποιά είναι τα έπαθλα μετά από αυτήν τη νίκη?
Το έπαθλο μου μετά από αυτή την νίκη είναι το ότι θα μοιραστώ τα decks του The Real Rockn’ Rolla bar μαζί με ένα μεγάλο όνομα της σκηνής, αλλά και η συμμετοχή μου σε ένα πάρτυ του Oranje bus στο tour που θα κάνουν ανά την Ελλάδα.
-Ποιοί νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου μετά από αυτήν την νίκη?
Πέρα από τα έπαθλα της νίκης σίγουρα θα βγουν και άλλα θετικά από αυτήν την επιτυχία. Καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού και τα parties των προημιτελικών των ημιτελικών και των τελικών, μας παρακολουθούσαν πολλοί άνθρωποι του χώρου, μαγαζάτορες, promoters και λοιπά, έτσι δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια καλή συνεργασία. Επιπλέον τόσο εγώ όσο και οι άλλοι 2 φιναλίστ του διαγωνισμού, ακόμη και παιδιά που δεν έφτασαν μέχρι τον τελικό, θα συνεργαστούμε με την ομάδα του Oranje bus συμμετέχοντας και παίζοντας μουσική σε διάφορες συναυλίες, ενώ υπάρχει και ενδεχόμενο να συνεχίσουμε να εμφανιζόμαστε στο The Real Rock n’ Rolla και εκτός των πλαισίων του διαγωνισμού.
-Ποιές είναι τελικά οι εντυπώσεις σου?
Έχω να θυμάμαι πολύ όμορφες στιγμές από όλη αυτή την ιστορία! Γνώρισα παιδιά στην ηλικία μου και μοιραστήκαμε το ίδιο πάθος παραμερίζοντας ενδεχόμενο ανταγωνιστικό πνεύμα. Με πολλά παιδιά είμαστε πλέον φίλοι και έχουμε βγει και μαζί. Αυτός ο διαγωνισμός μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσω την δουλειά μου στο μουσικό είδος και ύφος που μου αρέσει: Την ηλεκτρονική μουσική και πιο συγκεκριμένη την τέκνο. Δυστυχώς αυτό το είδος και γενικότερα η φιλοσοφία του clubbing δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη στο νησί μας.
-Τι περιμένουμε να δούμε από εσένα τον επόμενο καιρό;
Τον Μάιο θα κυκλοφορήσουμε μαζί με τον Mike T ένα album στην Movement recordings με την οποία συνεργαζόμαστε. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή, θα περιέχει κομμάτια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών σε melodic techno & progressive ήχους, ενώ θα είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα πώλησης μουσικής. Επιπλέον είμαι σε αναμονή προκειμένου να κλείσω τα μέρη στα οποία θα παίζω μουσική την καλοκαιρινή σεζόν στο νησί, ενώ θα ανακοινωθούν και εμφανίσεις σε φεστιβάλ και parties εκτός νησιού.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το limnosreport που με βοήθησε σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού με τα άρθρα του και όλους τους Λημνιούς που με στήριξαν είτε ψηφίζοντας είτε κοινοποιώντας και προτρέποντας και άλλο κόσμο να το κάνει.
Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε πραγματικά πολλά!

Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




