
Με δελτίο τύπου ενημερώνουν οι καθηγητές και η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Μύρινας σχετικά με την ακύρωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ’ Λυκείου:
-Στα πρακτικά του σχολείου καταγράφονται οι αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων, οι οποίες λαμβάνονται από όλο το Σύλλογο, οφείλουν να είναι σύννομες. Στις αποφάσεις αυτές οι καθηγητές έχουν ως κύριο μέλημά τους την ασφάλεια των μαθητών και δεν εξυπηρετούν κανενός είδους συμφέροντα.
-Οι καθηγητές με επικεφαλής τη Διευθύντρια προσπάθησαν για την πραγματοποίηση της εκδρομής της Γ’ τάξης – όπως κάθε χρόνο – παρόλο που η ανάληψη της αντίστοιχης σοβαρής ευθύνης τίθεται σε προαιρετική βάση και παρά τις δυσκολίες που ανέκυψαν στην πορεία.
-Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για τη συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου (τις προσεχείς ημέρες).
Η Διευθύντρια και οι καθηγητές του ΓΕ.Λ. Μύρινας
Ειδήσεις Σήμερα:
- Λήμνος: Εορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας 2026/ Τετάρτη 4 έως και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου
- Αναστάσιος Γιάνναρος : Ο Λημνιός από το Βάρος που πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ψηφιακή εκπαίδευση των παιδιών
- Προσωρινή ενίσχυση της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λήμνου με Χειρουργό από τη Χίο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



