ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστρέφει από την Τρίτη ο χιονιάς

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΙΟΝΙΑ ΛΉΜΝΟΣΡαγδαία πτώση της θερμοκρασίας

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του από αύριο Τρίτη. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και τα χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες,την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σε σημαντική πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί.

ΠΗΓΗ weather.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.