
Όταν έχετε όρεξη για ψάρι, πού νομίζετε πως θα βρείτε τα καλύτερα ψάρια;
Τα πιο εκλεκτά φρέσκα ψάρια από τις θάλασσες μας!

Όλα όσα ζητάτε έρχονται κάθε μέρα στο ιχθυοπωλείο
“Ψαρούκλες” του Βασίλη Σαμακλή στην Μύρινα.
Στους πάγκους του ψαράδικου θα δούμε σφυρίδες, ροφούς, πεσκανδρίτσες, μικρά και μεγαλύτερα βραστόψαρα, μπακαλιαράκια, γλώσσες, μπαρμπουνάκια, σαλάχια, λιθρίνια, γόπες, και πολλά ακόμη ψάρια του Αιγαίου, ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα. Μαζί με αυτά θα βρούμε ποικιλία θαλασσινών, όπως καλαμάρια, χταπόδια, καραβίδες, γαρίδες, καβούρια, σουπιές και αστακούς αλλά και τσιπούρες και λαβράκια.

Φθηνό σπαρταριστό φρέσκο ψάρι!!!
Ένα ιχθυοπωλείο που υπηρετεί τις κλασικές αξίες της ποιότητας και φέρνει φρέσκα ψάρια, την πιο υγιεινή διατροφική μας συνήθεια.
Οι παροχές ξεπερνούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές σκέψεις. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικές παραγγελίες, μπορείτε να ενημερωθείτε για την ψαριά της ημέρας τηλεφωνικά, να ζητήσετε καθαρισμό των ψαριών που αγοράζετε .

Ετοιμάστε, λοιπόν, σχάρες, κατσαρόλες και τηγάνια.
Το καλύτερο ιχθυοπωλείο είναι εδώ!

Ειδήσεις Σήμερα:
- Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου:εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων
- H Pizza Fan «πείραζε» αποδείξεις και δεν απέδωσε ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και άλλοι 8
- Ο Ευριπίδης Λασκαρίδης επιστρέφει στη Λήμνο – Μια συνάντηση με τον διεθνώς αναγνωρισμένο δημιουργό στο «Μαρούλα»/Ποιός είναι
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




