ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί να επιλέξετε το CrossFit την επόμενη φορά;

CROSSFIT

Ασκήσεις γυμναστική υψηλής έντασης σε μικρό χρονικό διάστημα.

αμβάνοντας υπόψη μία πρόσφατη καταμέτρηση – αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι που δηλώνουν fans του CrossFit. Αξίζει λοιπόν να αναρωτηθούμε αν η συγκεκριμένη γυμναστικήείναι πραγματικά τόσο καλή και φέρει τόσο καλά αποτελέσματα όσο λένε.

Μια ομάδα ερευνητών παρακολούθησε 16 υγιείς και κατάλληλους για η συγκεκριμένη γυμναστική εθελοντές. Τα αποτελέσματα ήταν οι άντρες να κάψουν περίπου 21 θερμίδες, στο ένα λεπτό, ενώ οι γυναίκες μόλις πάνω από 12.

Όλοι οι συμμετέχοντες διατήρησαν μια αυξημένη καρδιακή συχνότητα σε ολόκληρη την προπόνηση και έφθασαν περίπου στο 80 τοις εκατό των αντοχών τους.

Τα οφέλη του CrossFit είναι ότι μία γυμναστική υψηλής έντασης όπως η συγκεκριμένη καταφέρνει να πετύχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα. Στις μέρες μας λοιπόν που οι περισσότεροι τρέχουν και δε φτάνουν από τις δουλειές, αυτό είναι μία εύκολη και ιδανική λύση.

Ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτές οι ασκήσεις δεν είναι για όλους. Αφορά ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας με την καρδιά τους, με τους μύες τους και γενικότερα ο οργανισμός τους είναι υγιής και μπορεί να ανταπεξέλθει σε ασκήσεις υψηλής έντασης.

Το CrossFit θα βρείτε από τη Δευτέρα 19 Ιανουρίου στο Γυμναστήριο anasa στο Λιμάνι της Μυρινας.

Για περισσότερες πληροφορίες στα την 2254025938 και στο 6948404977 και φυσικα στο anasa gym.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!