Ο βετεράνος πιλότος της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας John Lear αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη στις επιθέσεις που σημειώθηκαν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.
Όπως εξηγεί, τα αεροσκάφη που όλοι «είδαμε» να πέφτουν επάνω στους Δίδυμους Πύργους απλά…δεν υπήρχαν!
Ο Lear ισχυρίζεται ότι ήταν ολογράμματα αεροσκαφών και ότι στην πραγματικότητα οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν εξαιτίας αλλεπάλληλων εκρήξεων που σημειώθηκαν στο εσωτερικό τους.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=nN0UPcgfS5I
ΠΗΓΗ: neakeratsiniou.blogspot.com
Ειδήσεις Σήμερα:
- Blue Star Myconos: Aναλυτικά τα χειμερινά δρομολόγια έως τον απρίλιο του 2027 – οι προσεγγίσεις στη Λήμνο
- Σε επαναπροκήρυξη ο διαγωνισμός για το δημοτικό πρατήριο καυσίμων στον ‘Αγιο Εύστρατιο – προϋπολογισμός 280.000 ευρώ
- Κάθε Σάββατο η σύνδεση της Λήμνου με Αλεξανδρούπολη μέσω Σαμοθράκης – Τα δρομολόγια του «Αδαμάντιος Κοραής»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




