ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημέρα Προσφοράς και Αλληλεγγύης από το ΣΕΠΛ και το ΜΕΑΣ Λήμνος.

IMG_3985Άλλη μια μέρα αλληλεγγύης στην Λήμνο, από το πρωί στην πλατεία του ΟΤΕ στην Μύρινα της Λήμνου, έχει ξεκινήσει ένας μεγάλος Μαραθώνιος Προσφοράς και Αλληλεγγύης από το ΣΕΠΛ και το ΜΕΑΣ Λήμνος

Μέλη των συλλόγων είναι στην πλατεία ΟΤΕ για να συγκεντρώνουν φάρμακα και τρόφιμα μακράς διαρκείας από ΟΛΟΥΣ μας.

Τα φάρμακα θα δοθούν στο Νοσοκομείο και τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη μέσω των ομάδων.

Από το πρωί όπως μαθαίνουμε κόσμος συμβάλει με την δική τους πρόσφορα.

Το Ράδιο Λήμνος από το πρωί εκπέμπει και αυτό στους ρυθμούς του μαραθώνιου, πολύ εθελοντές DJ σήμερα κάνουν εκπομπή συμβάλλοντας και αυτοί με την σειρά τους στον Μαραθώνιο

Μην ξεχνάτε σημασία δεν έχει πόσα θα πάτε. Έστω και ένα πακέτο μακαρόνια έστω και ένα κουτί φάρμακα, αυτό μπορεί να είναι το λιθαράκι ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, όλοι λέμε ότι οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι, ας βοηθήσουμε ο κάθε ένας μας με ότι μπορεί!!!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.