ΕΙΔΗΣΕΙΣ

168 “NAI” και 131 “ΟΧΙ” στην δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Βουλή

Με 168 «ναι» στον Σταύρο Δήμα και 131 «παρών» ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επιβεβαίωσε τις προσδοκίες της κυβέρνησης ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των βουλευτών που θα στηρίξουν τον Σταύρο Δήμα.

Παρά το άνοιγμα του Αντώνη Σαμαρά προς τους ανεξάρτητους βουλευτές, εξακολουθεί να είναι αμφίβολο εάν είναι εφικτός ο στόχος της πλειοψηφίας των 180 βουλευτών στην τρίτη και τελευταία ψηφοφορία ώστε να αποφύγει η χώρα τις πρόωρες εκλογές.

Έξι μέρες μετά την πρώτη ψηφοφορία αρκετοί ανεξάρτητοι βουλευτές επανεξέτασαν τη στάση τους και προστέθηκαν στις 160 ψήφους της πρώτης ψηφοφορίας.

ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Δημοκρατική Αριστερά επέμειναν στην αδιάλλακτη στάση τους και ψήφισαν «παρών», συντηρώντας το κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας.

newsbeast.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.