ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Να γιατί πρέπει να υπηρετήσετε στην Λήμνο! Φωτογραφίες “ποίημα”

post-img

www.onalert.grΟι φωτογραφίες είναι από την ακριτική και πανέμορφη Λήμνο. Είναι από την χριστουγεννιάτικη γιορτής που οργανωθηκε από την Ταξιαρχία στην Μύρινα, την πρωτεύουσα του νησιού. Τις δημοσιεύουμε για να τις δουν όσοι ακόμη θεωρούν ότι να υπηρετείς σε νησιά όπως η Λήμνος είναι…τιμωρία. Δεκέμβριος μήνας και η ομορφιά των χρωμάτων του Αιγαίου ασύλληπτη. Δεν είναι “μαύρη” η Λήμνος ,όπως και κανένα από τα νησιά μας. Δυστυχώς όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι η θητεία δεν είναι διόλου άσχημη …όταν απολυόμαστε.

Όσο για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή; Η Στρατιωτική Μουσική της 88 ΣΔΙ έπαιξε υπέροχα και ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα και στα 190 παιδιά που παρευρέθηκαν στη γιορτή. Το άναμμα του δέντρου συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό.

Πάντα τέτοια εκεί στην “απόρθητη” Λήμνο.

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!