
Η Computing Cert σε συνεργασία με την Vellum Global Educational Services και το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), έναν φορέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αποτελεί τον κατεξοχήν επιστημονικό, ερευνητικό και συμβουλευτικό φορέα για θέματα ασφαλείας, διοργανώνει προγράμματα επιμόρφωσης για άτομα που επιθυμούν να καταρτιστούν και να πιστοποιηθούν ως προσωπικό ασφαλείας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄ αριθ. 4892/1/76-γ΄/17-5-2010 Κ.Υ.Α., τα άτομα που επιθυμούν να εργαστούν σε θέσεις προσωπικού ασφαλείας (security) σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας θα πρέπει να είναι κάτοχοι του πιστοποιητικού τύπου Α, για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την άδεια εργασίας στον συγκεκριμένο εργασιακό κλάδο των security και αποκτάται κατόπιν παρακολούθησης εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης και επιτυχούς συμμετοχής στις εξετάσεις που οργανώνονται από το ΚΕ.ΜΕ.Α.
Η Computing Cert ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού καθώς και στην ανάγκη που θα προκύψει για θέσεις προσωπικού ασφαλείας (security) στην Λήμνο, αναλαμβάνει την οργάνωση και την πραγματοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων που εξασφαλίζουν την επιτυχία για την λήψη του πιστοποιητικού τύπου Α και την άδεια άσκησης επαγγέλματος.
Γίνε τώρα προσωπικό ασφαλείας παρακολουθώντας πρόγραμμα 105 ωρών εγκεκριμένο από το Κε.Με.Α.
Αίτηση Συμμετοχής
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




