ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3η εβδομάδα χωρίς τηλέφωνα ο Αγίος Ευστράτιος. Αγωγές εναντίον του ΟΤΕ.

ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο Άγιος Ευστράτιος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και το Internet.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν έπειτα από πτώση κεραυνού και πιο συγκεκριμένα προκλήθηκε βλάβη στην κεραία του ΟΤΕ και στις μπαταρίες του Η/Μ εξοπλισμού.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη διακοπή των τηλεφωνικών συνδέσεων και του Internet.

Από εκείνη τη μέρα έχουν πάει στο νησί του Αγίου Ευστρατίου πάνω από τέσσερις φορές συνεργεία του ΟΤΕ να αποκαταστήσουν τη βλάβη, αλλά μάταια!

Η βλάβη έχει αποκατασταθεί μερικώς και οι μισοί και πλέον πάροχοι του ΟΤΕ στο νησί, έχουν πρόβλημα τόσο με την τηλεφωνική σύνδεσή τους όσο και με το Internet. Mε δεδομένο μάλιστα ότι λόγο απουσίας τραπεζών στον Άγιο Ευστράτιο, μεγάλος αριθμός κατοίκων χρησιμοποιεί την υπηρεσία e- banking το πρόβλημα γίνεται πιο σύνθετο.

Σήμερα βρίσκεται στο νησί συνεργείο τεσσάρων ατόμων και αύριο αναμένεται άλλος ένας τεχνικός από τη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με πληροφορίες. Αποτελέσματα όμως δε βλέπουν οι κάτοικοι.

Ήδη μετά την μεγάλη ταλαιπωρία που έχουν υποστεί προσέφυγαν στον ΟΤΕ, τουλάχιστον να μην χρεώνονται για τις ημέρες που δεν λειτουργούν οι συνδέσεις τους, Η απάντηση του ΟΤΕ:

« ο ενδιαφερόμενος με αίτηση γνωστοποιεί στον ΟΤΕ το πρόβλημα λόγω βλάβης, εξετάζεται το αίτημα από επιτροπή και μετά κρίνουν αν θα γίνει δεκτό ή όχι..”

Οι κάτοικοι και μετά από αυτή την εξέλιξη δηλώνουν αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι και ετοιμάζονται να προσφύγουν στα ελληνικά δικαστήρια καταθέτοντας ομαδική αγωγή εναντίον του ΟΤΕ…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.