ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαράντης Πανταζής: Από τα ΜΜΕ της Λήμνου πληροφορηθήκαμε την άφιξη στη Λήμνο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Θαλασσινού

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

«Από τα ΜΜΕ της Λήμνου πληροφορηθήκαμε την… άφιξη στη Λήμνο της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Θαλασσινού, με σκοπό τη συνάντησή της με πολιτιστικούς συλλόγους. Ζήτησε μάλιστα από τους συλλόγους και όλα τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα.

Όλοι πίστευαν ότι ήρθε η ώρα για το… «πακέτο» των ενισχύσεων. Άλλωστε εκλογές πλησιάζουν.

Εκείνο που μας προξένησε εντύπωση είναι ότι η κ. Αντιπεριφερειάρχης δεν είχε καμία επαφή με τον Δήμο Λήμνου, δείχνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τις προθέσεις της Περιφέρειας απέναντι στο νησί μας. Άλλωστε, τη Σάμο από τη Λήμνο τη χωρίζουν 154 μίλια.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αιρετοί της Λήμνου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα έχουν αντιληφθεί το ατόπημα της κ. Θαλασσινού, εκτός κι αν κάποιοι βολεύονται με τις δήθεν «πρωτοβουλίες» ανάδειξης του πολιτισμού της Λήμνου, με ευχολόγια…».

Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Σαράντης Πανταζής


Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.