SEPTEMBER 9, 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΨΥΧΡΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ

ΚΑΙΡΟΣΌλες οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα φθινόπωρο το οποίο θα κυλίσει
σε γενικές γραμμές αρκετά ψυχρό κυρίως από τον Οκτώβριο και μετά, ενώ διαφαίνονται και αρκετά ισχυρές καταιγίδες και βροχές που θα επηρεάσουν την χώρα μας ως τα τέλη Νοεμβρίου.

Μάλιστα, αρκετά προγνωστικά, δείχνουν πως τα χιόνια θα κατέβουν από τον Οκτώβριο, λογικά προς τα τέλη του μήνα αυτού, αρκετά χαμηλά, ως και σε ημιορεινές περιοχές, με τα βουνά μας να δέχονται τα πρώτα χιόνια αρκετά νωρίς.

Γενικότερα διαφαίνονται πολλές βροχές ιδιαίτερα στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα, με τους ανέμους που θα έχουν το πάνω χέρι, να είναι οι βόρειοι, βορειοδυτικοί άνεμοι. Μετά από πολλά χρόνια πάντως, φαίνεται πως το φθινόπωρο θα κυλίσει αρκετά πιο ψυχρό, με αρκετές βροχές και ισχυρές καταιγίδες.

Χαρακτηριστικό είναι, πως οι κακοκαιρίες που φαίνονται, θα έχουν ακραίο χαρακτήρα, δίνοντας μεγάλα ύψη βροχών. Για να δούμε λοιπόν, αν ένα τέτοιο Φθινόπωρο, ψυχρό και βροχερό, προμηνύει και έναν βαρύ χειμώνα με πολλά χιόνια και παγερές θερμοκρασίες.

Πηγή: http://greek-weather.org

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.