Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, αναφορικά με το θέμα της ατμοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου και των εντεύθεν ανακυπτόμενων προβλημάτων, είχε σύσκεψη με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Κατά τη σύσκεψη:
–Αναγνωρίσθηκε η ανάγκη άμεσης επίλυσης του ζωτικού αυτού προβλήματος, που ταλαιπωρεί το επιβατηγό κοινό, πλήττει τον τουρισμό του νησιού και υπονομεύει την οικονομία του.
–Κρίθηκε ότι είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στη Μυτιλήνη, για το γενικότερο θέμα της θαλάσσιας εξυπηρέτησης των νησιών μας, στην οποία (σύσκεψη) θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι φορείς (Περιφέρεια, Δήμος , Επιμελητήριο, Επιστημονικοί Σύλλογοι κ.α.) και
–Υπήρξε δέσμευση να εξευρεθεί μόνιμη και βιώσιμη λύση μέχρι τέλους Αυγούστου.
Γραφείο Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Ειδήσεις Σήμερα:
- Lemnos Village Resort: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τουριστική σεζόν ! Μια ακόμη χρονιά γεμάτη φιλοξενία και όμορφες στιγμές. (Βίντεο)
- Χρόνια Πολλά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιερόθεο!Με υγεία, δύναμη και μακροημέρευση. Πάντα άξιος και ευλογημένος!
- Μεντβέντεφ: «Δεν θα θυσιάσουμε ποτέ τη σχέση μας με το Ιράν»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




