ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λημνιό γιαούρτι, στο έγκαυμα από τον ήλιο.

ΓΙΑΟΥΡΤΙΟ καύσωνας μας επισκέφτηκε ξαφνικά και πολλοί αποφάσισαν να περάσουν αρκετές ώρες στις υπέροχες παραλίες του νησιού μας.

Δεν έλαβαν όμως υπόψη τους ότι ο δυνατός ήλιος του μεσημεριού, μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα. Ο πόνος και η δυσφορία από το ηλιακό έγκαυμα πολλές φορές μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για αρκετές ημέρες αλλά και νύχτες.


Η λύση είναι απλή.


Τι θα χρειαστείτε :
1) Λημνιό γιαούρτι
2) Αλόη gel


Ανακατεύετε τα δύο συστατικά σε ποσοστό 50-50 και τα αφήνετε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Απλώνετε την κρέμα στην περιοχή χωρίς να την τρίψετε. Η απορρόφηση πρέπει να γίνει σταδιακά. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία τρείς-τέσσερεις φορές την ημέρα μέχρι να επέλθει πλήρη ίαση.

 

LimnosReport

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.