Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δώρισε είδη ρουχισμού, μπάλες και αθλητικό εξοπλισμό στην ενορία του Αγίου Δημητρίου στη Λήμνο, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
Είδη ρουχισμού, μπάλες και αθλητικό εξοπλισμό έκανε δωρεά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην ενορία του Αγίου Δημητρίου στη Λήμνο, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Η κίνηση αυτή, μάλιστα, έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό απ’ όλους, ενώ ο πρεσβύτερος Αναστάσιος Σονίδης απέστειλε και ευχαριστήρια επιστολή, εκπροσωπώντας τους γονείς και τα 35 παιδιά που έγιναν αποδέκτες των δώρων.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Η πένα μας αδυνατεί και τα λόγια μας είναι αδύναμα μπροστά στη γενναιόδωρη και εγκάρδια δωρεά σας στην ενορία μας δείχνοντας έτσι την ευαισθησία που έχετε προς τα παιδιά και ιδιαίτερα στα δικά μας που ζουν σε ένα ακριτικό νησί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν αρκεί μπροστά στη μεγάλη χαρά που δώσατε στα παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου μας. Αναλαμβάνω την υποχρέωση να σας μνημονεύω εις τις προσευχές μας. Να προσθέσω δε ακόμη με έμφαση τις βαθιές ευχαριστίες από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας. Ο Θεός να σας δωρίζει πλουσιοπάροχα υγεία και δύναμη, πρόοδον και προκοπήν.
ΜΕ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ Τ.Δ. ΛΗΜΝΟΥ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΟΝΙΔΗΣ».
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Αναστολή επιχορηγήσεων και οικονομικοί και διαχειριστικοί έλεγχοι στην ΕΟΚ
- Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου:εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων
- H Pizza Fan «πείραζε» αποδείξεις και δεν απέδωσε ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και άλλοι 8
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




