ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστρέφει στην κυβέρνηση η Ντόρα Μπακογιάννη – Πιθανόν ως νέα υπουργός Οικονομικών

ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΗ Ντόρα Μπακογιάννη επιστρέφει στην κυβέρνηση και δεν αποκλείεται να είναι η νέα υπουργός Οικονομικών.

Η συμφωνία κλείστηκε πριν λίγο στο  πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην οδό Μουρούζη, όπου στυναντήθηκαν λίγα λεπτά μετά τις 13.00  οι δύο – μέχρι χθες άσπονδοι αντίπαλοι για πρώτη φορά μετά το 2012 όταν η Ντόρα Μπακογιάννη διέλυσε το κόμμα που είχε δημιουργήσει και προσέφερε εκείνο το κρίσιμο 2,7% που είχε λάβει στις εκλογές του Μαΐου του 2012 στη ΝΔ για να κερδίσει τις εκλογές του Ιουνίου.

Επισήμως διαρρέεται ότι “Οι κ.κ. Σαμαράς και Μπακογιάννη είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μία συζήτηση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, σε καλό κλίμα, αλλά χωρίς συγκεκριμένες αποφάσεις”, αλλά τέτοιες επαφές ούτε γίνονται τυχαία, ούτε, πολύ περισσότερο, κοινοποιούνται τυχαία.

Το τι σημαίνει η επιστροφή της Ν.Μπακογιάννη στην κυβέρνηση (πιθανόν στο Οικονομικών) θα το αναλύσουμε σε μεθύστερο σημείωμα και αφού οι εξελίξεις “κλειδώσουν”.

ΠΗΓΗ: Defencenet

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.