Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μπουλώτης και τα μέλη του συνδυασμού «Η Λήμνος Διεκδικεί», θεωρούν απαράδεκτη την διακοπή λειτουργίας του ολοήμερου Νηπιαγωγείου Κάσπακα Λήμνου, η οποία και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στα παιδιά και στους γονείς της τοπικής κοινότητας.
Ο διορισμός αναπληρωτή νηπιαγωγού, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα και να επανέλθουν τα σχολεία στην κανονική τους λειτουργία, πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα.
Ο συνδυασμός μας είναι δίπλα στους γονείς και στους κατοίκους του Κάσπακα, οι οποίοι και πραγματοποιούν κατάληψη στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό του χωριού τους, απαιτώντας το αυτονόητο, την ομαλή λειτουργία των σχολείων.
«Η Λήμνος Διεκδικεί»
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.





