ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάλλια από ΝΟΜ και ΝΟΛ στο Πανελλήνιο.

ΝΟΛΟύτε ο άστατος καιρός που επικρατούσε κατά την ώρα διεξαγωγής των αγωνισμάτων στάθηκε εμπόδιο στους αθλητές του Ν.Ο. Μυτιλήνης και του Ν.Ο. Λήμνου να δείξουν το πλούσιο ταλέντο τους και να χαρίσουν μετάλλια στους συλλόγους τους, σε μια αρκετά δύσκολη διοργάνωση όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τρία ασημένια και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός από την παρουσία των Ναυτικών Ομίλων των δύο νησιών στο Σχοινιά, στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 28 ναυτικά σωματεία και 400 κωπηλάτες.

Πολυνίκης των αγώνων αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, με μεγάλη παράδοση στο ναυταθλητισμό, κατακτώντας 29 μετάλλια και κλέβοντας κι αυτήν τη χρονιά την παράσταση. Η β΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί τον Ιούλιο με τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων.

Στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών, από πλευράς Λήμνου ο Παναγιώτης Μαγδανής κατέκτησε τη 2η θέση και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Δικράνης τερμάτισε 2ος στο μονό σκιφ κάτω των 23 ετών, φέρνοντας στο ΝΟΛ ακόμα ένα ασημένιο. Το τρίτο ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι δύο Λημνιοί κωπηλάτες μαζί, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών.

Από πλευράς ΝΟΜ, οι αθλητές του οποίου αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτήν της ηλικίας τους, άκρως θετική ήταν η παρουσία των αθλητών Νίκου Μαζιώτη και Συμεών Σιταρά στη δίκοπο άνευ πηδαλιούχου, με τα δύο παιδιά, έχοντας μεγάλο ανταγωνισμό στην κούρσα, να καταφέρνουν να κόψουν 3οι το νήμα που τους χάρισε το μετάλλιο.

Θα μπορούσαν ακόμη και τη 2η θέση αν ήταν λίγο προσεκτικοί, κυρίως όταν έφταναν στον τερματισμό. Προσέθεσαν όμως στη συλλογή τους ένα ακόμη μετάλλιο και βλέπουν ακόμη καλύτερα το μέλλον τους.

Επίσης, μια 4η θέση είχαμε στο τετραπλό σκιφ με της Δήμητρα Ζαραδούκα, Βικτωρία Σιταρά, Θεανώ Μάτα και Νικολέτα Βύρη, ενώ στο σκιφ η Αρετή Δημητράκα τερμάτισε 6η. Τέλος, στο διπλό σκιφ οι Άγγελος Δεμερτζής και Αντώνης Ανδρόνικος κατέλαβαν την 11η θέση.

Αξίζει να αναφερθούμε στην καλή παρουσία που έκανε ο νεαρός Χαράλαμπος Ντινενής του Ν.Ο. Λήμνου, κατακτώντας στο μονό σκιφ εφήβων την 9η θέση στη γενική κατάταξη.

ΠΗΓΗ: Empronet

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.