Έπειτα από την ανακοίνωση του ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος ούτε με δικό του συνδυασμό αλλά και ούτε θα συνεργαστεί με κάποιον από τους Υποψηφίους Δημάρχους, Πανταζή και Μπουλώτη( όπως έντονα είχε ακουστεί), ο Δημήτρης Μαρινάκης φαίνεται να «καταλήγει» σύμφωνα με πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο του Νάσου Γιακαλή για την Περιφέρεια.
Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, η «μάχη» για την Θέση του Αντιπεριφερειάρχη Λήμνου, με τις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα και προέρχονται από τη Λήμνο, δείχνουν να «κλέβουν» την παράσταση ως προς το αναμενόμενο του αποτελέσματος ακόμα και από την ίδια την ανάδειξη του Δημάρχου Λήμνου.
Εν αναμονή ανακοινώσεων λοιπόν……..
Ειδήσεις Σήμερα:
- Νέες προθεσμίες για την ηλεκτρονική τιμολόγηση των επιχειρήσεων της δεύτερης περιόδου και τη Β’ φάση των ψηφιακών παραστατικών διακίνησης
- Ίδρυμα «Αποστόλου Καρατζά»: πλειοδοτική δημοπρασία εκμίσθωσης, αγροτεμαχίων.
- Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στη Λήμνο, με θέμα: «Σύγχρονες προκλήσεις στην ανήλικη συμπεριφορά»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.





