Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για ένα ακόμη 24ωρο αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Παράλληλα αποφασίστηκε να συνέλθει εκ νέου η Διοίκηση της Ομοσπονδίας αύριο Τετάρτη και ανάλογα με τις θέσεις του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας όπως αυτές θα εκφραστούν στη νέα συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές στις 15.00 της ίδιας ημέρας καθώς και τις θέσεις της Κυβέρνησης πάνω στα θέματα της απεργίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της Ομοσπονδίας.
Σε ανακοίνωσή της η ΠΝΟ επεσήμανε: «Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αφού έλαβε υπόψη τις θέσεις και απόψεις των εκπροσώπων του Συνδέσμου Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) όπως εκφράστηκαν κατά την σημερινή συνάντηση και διαπραγμάτευση μας για την υπογραφή νέας ΣΣΕ, καθώς επίσης και τα αιτήματα των εκπροσώπων των αγροτικών συνεταιρισμών Κρήτης, οι οποίοι παραστάθηκαν αυτοπροσώπως κατά την σημερινή συνεδρίασή μας, αποφάσισε την συνέχιση της απεργίας των ναυτεργατών για ένα ακόμη 24ωρο ήτοι από 6.00 το πρωί της Τετάρτης 2-4-2014» και προσέθεσε:
«Τέλος αποφασίστηκε νέα συγκέντρωση όλων των ναυτεργατών στο πλοίο EURΟPEAN EXPRESS αύριο πρωί στις 08.30 και από εκεί πορεία προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου».
ΠΗΓΗ: lesvospost
Ειδήσεις Σήμερα:
- Drone καταγράφει την απόλυτη καταστροφή στο Λασίθι – Χωράφια και δρόμοι στη λάσπη – Βίντεο
- Απαγορευτικό απόπλου στο Αιγαίο – Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς τη Λήμνο
- Νέα αντιπαράθεση για το Παλλημνιακό Ταμείο .Ο Χρίστος Κακαρνιάς απαντά στον απολογισμό Σακαρίκου και θέτει σειρά ερωτημάτων
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




