ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Γιάννα Φαφαλιού τραγουδάει για το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΦΑΦΑΛΙΟΥ

Σκεφτήκαμε να γράψουμε δυο λόγια για την Γιάννα, αλλά εδώ στην Λήμνο την γνωρίζουμε όλοι, δεν χρειάζετε να γράψουμε απόλυτος τίποτα.

Ακούστε το τραγούδι της Γιάννας για το Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Μπράβο Γιάννα!!!

 

Σας μεταφέρουμε την σημερινή της δήλωση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook  Gianna Fafaliou B

 

 

Ένα ψέμα πέρα για πέρα αληθινό που βγήκε στο φως μετά από αρκετά χρόνια και μάλιστα για καλό σκοπό, το “Χαμόγελο του παιδιού”! Αυτό το τραγούδι το αγαπώ γιατί το έχουν γράψει δύο καλοί φίλοι, ο Γιάννης Μαχαίρας της μουσική και η Μαρία Ρεντίφη τους στίχους και όποτε το ακούω, μου φτιάχνει τη διάθεση!!
“Χόρεψέ με σφιχτά, όλα γύρω φτιαχτά, μη μου πεις το γιατί, γέλασέ με….”
Enjoy !!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ji1Malevjo4&feature=youtu.be

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.